helg

Parkeringsvakt, mys, städning, middag med julia, inflyttningsfest, häng med lotta, fotbollsträning och nu prison break.

tumblr är bäst

 

nummer 8


 
Hann en sväng på stan efter skolan idag innan jag åkte till Boden igen, men hittade ingenting vilket sög. Spenderade lite pengar på fika istället med Julia och Elina. Sen for jag även på (sista?) fotbollsträningen, hoppas att vi kommer ha några fler eftersom jag verkligen tycker det är jätteroligt att spela. Har också världens härligaste lagkamrater så man blir alltid på bra humör efteråt. Nu ska jag fixa lite saker för imorgon då det vankas middag med tjejerna, barnkalas för Mattis och sedan party. 

Someone had to draw a line

Skön skolvecka, slutar 14.55, 12.30, 12.30, 13.15 och 13.55. Vilket är heeeelt okej för mig då jag hinner massa annat (typ se ghost whisperer hehe). Skolan idag har varit rolig och avslutades med frisbee på idrotten, sen gick jag på stan och köpte mig ett par nya skor. Nu ska jag skynda mig att äta och byta om för sedan åka mot årets sista fotbolls match! 
 
Bild på dagens födelsedagsbarn ♥ 

håller alltid med

 

även om du inte tror det

"Det är först när man ger upp som det blir nått nytt
När man släpper taget tar man steget
Jag vet hur ont det gör när hoppet dör
Men askan är den bästa jorden
Och även fast du inte tror det
Askan är den bästa jorden"
 
Trots att jag ibland tycker att han är rätt mesig, är han ibland väldigt bra. Just nu är denna rätt fin.

just nu


push it to the limit

jag igår, som för ovanlighetens skull hann ta lite kort innan det bar av för party. Idag har jag spenderat hela dagen i Hemmingsmark med laget. Matchen gick inte lika bra som väntat utan blev en sur förlust. Bra helg ändå och hoppas på en bra skolvecka också.
 

o m g

Skulle plugga, men att kolla på bilder är så mycket roligare. Hittade egobilder från 5an till sommarlovet efter 1an på gymnasiet, så bjuder på dem i kronologisk ordning. enjoy. jag enjoyade mycket när jag såg alla bilder.

vart jag än går

 

RSS 2.0