ljuså


Imorse kring tio åkte jag och pappa till ljuså för att åka skidor på skaren. Men mina skidor var vallade efter när jag åkte senast då det var ca 5 plusgrader ute. Så det var ju lite som att åka med lim på haha! Men det gick, och efter det fikade vi med Öhmans, plockade påskris och nu är jag hemma igen efter tre timmar.

fira min älskade vän


Efterskolan ska jag och tjejerna ha poolparty :PPppP för Linn. 17 har busen gått och blivit.


norrland


Lånade Elins bild från facebook, den beskriver vad jag gjort den senaste timmen. Sovmorgon till halv ett imorgon, vilket betyder att nu ska jag göra massa nyttiga saker som att städa, färga ögonbryn, packa till imorgon osv. Denna dag har varit en ovanligt bra Torsdag, tuppen upp för den. Resten av helgen kommer bli minst lika bra, ciao.

wallaaaaa


onsdag


Har tusen saker att göra och vill bara bli klar med allting, känna lite som Ronald. Men prioritering är ju inte min starka sida hehe. Men är på riktigt bra humör iaf, resten av veckan blir super! :D

tjabbatjena

Är uppe i varv, helt hyper yo. Borde vara trött efter fotbollsträningen, men nope. hihihi ful bild :PppPP
 

oh children

Trodde att jag hade sett alla gamla bilder när jag kollat igenom alla pärmar av fotografier. Men idag när jag letade ramar i källaren hittade jag två flyttkartonger med kort. Kikade igenom de tio översta och skannade in dem. Blir nog att gå igenom alla när jag får tid, en bild till Carros student ska ju fixas!!


våffeldagen


meningen med tystnaden


Newroz - Kurdiskt nyårGod, trevlig och mysig kväll igår. Slutade med att vi låg och kikade bigbrother och jag kom hem rätt sent. Har bokat HAIR biljetterna idag, fick inte bra platser men jaja... är man ute i sista sekund så är man!

we are moving forward, moving on

Åker till min bästa kusin och gör det där som vi är så bra på, hoppas det blir gott. Undrar var frissan tänkte när hon klippte min lugg där.. stackars mig alltså.


vi är på språng nu

Första träningen ute igår och det var grymt roligt. Idag var träningen inomhus och jag kunde inte njuta precis eftersom mina ben gjorde afhghtphyd ont. Men det var ju i alla fall trevligt.Kollade igenom gamla fotbollsbilder och höll på att skratta ihjäl mig åt den nedre. Jag ser verkligen ut som en en-bent, en-armad sne sak som kommer insturtande hahah. Och Elin är fullt fokuserad! Imorgon äre friluftsdag och jag promenerar längst isen med Ekonomiarna. Efter det - Mormor, efter det - Lottish.

den här dagen gjorde min dag

var fler saker förutom dagen som gjorde min dag till en bra dag. Saknade Lotta kom hem, träff med alla brudarna med fika och middag på det. Avslutade på step ins challange kväll med tre bokade pass.


Hehe, älskar att kika igenom mina webb bilder. Synd att jag inte kan göra rörliga bilder, det hade varit roligt för er att se Elles och Linns dans...

I'm sick of feeling like thisRemember that we had fun together


forever alone. step in. mat. sova. duscha. skola. kasta sten. forever alone. dator. bb. sova sova. drömma. önska sig iväg lite

dags att komma hem nuuuuuuu, saknar digg


sportlov


Kåbdalis, Bowling, Myskvällar, Grillning Pagla, Storklinten, Spelkväll, Längdfärdsskridskor på isbanan Luleå, Shopping, HP kvällar, Skotertur i Degerbäcken, Längdskidor och massa promenader kring Boden. Har hunnit med mycket och haft ett grymt bra lov, skola några veckor tills nästa nu då!"När man har ett problem ska man skjuta det framför sig och är man riktigt duktig så hinner man aldrig ikapp det."


ut på en tur


Mysigt att vara liten igen

rubrik

Gårdagen bestod av sjukgymnasten (sista besöket förhoppningsvis!!), några timmar hos mormor, längdskidor, madrass i pagla med carro och födelsedagsfika för pappa med lite gäster och sedan hp mys med jullebulle.


RSS 2.0