Take a chance and roll the dice


söndagmorgon i fina degerbäcken

 

veckan innan lov

Hade ställt in mig på världens mördarvecka för första gången i höst. Men efter två matteprov, en spanska diskussion, en romananalys och en kommande pedagogik redovisning kan jag säga att den var inte lika farlig som väntat. Har faktiskt mest haft kul, på grund av mina klasskompisar kanske men har även gjort lite roliga saker. Bland annat så vågade jag mig upp på ca 10 meters höjd och balansera på lite stockar och nät. Nu är det bara en lektion imorgonbitti och sedan lov. 

tystnaden säger så mycket mer än ord.


It's short, it's simple, it's crystal clear


Älskar när jag ser att jag verkligen fått till det helt rätt på spanska


det börjar bli dags, det börjar bli höst


diamonds are forever

Ganska lugn skoldag, fick A- på psykologiprovet och det gjorde mig glad eftersom jag väntade mig ett D eller C. Åkte till sensia direkt efter skolan i ungefär en timme, tog bussen hem och lagade middag för att sedan fara dit en sväng igen för zumba. Imorgon är det skolfoto och på torsdag orientering i karlsvik. Jag har fått några vänner lova att stanna om det hör någon stå och grina mitt i skogen, eftersom jag misstänker att jag kommer springa fel och drabbas av panik haha. 

dreams and disasters

Åkte till skolan för att skriva kommunikationsprov nummer ett, gick helt okej, skrev en hel bok nästan. Sen försökte jag laga min onda höft med zumba och vet inte om det var ett smart drag eller inte än haha. Saknar min syster som varit borta alltför länge nu. Men nu ska jag hoppa in i duschen, hej.

RSS 2.0