God is the light


Begravningen för dig var väldigt fin. Var nog först idag jag verkligen förstod att du har lämnat oss. Men förhoppningsvis till ett mycket ljusare och gladare ställe än det här. Det var många tårar som rann för dig idag, för alla glada minnen du givit oss. Med ett örngott på huvudet och världens största leende, kommer jag minnas dig. Tills vi ses igen.


by glitter


Mina favoritörhängen. Jag (om det är möjligt) passar inte i stora eller hängande örhängen. Så dessa är helt perfekta! Gillar att alla är samma storlek och inte minst - större - störst. Kostar endast 59 kr för sex stycken, brabra.

imagine

Caroline har börjat läsa Harry Potter och de vises sten högt för mig hihi. Ska nog testa lego Harry Potter 5-7 på Wii senare när min kära syster vaknat igen. Fick order av Julia att uppdatera min blogg för hon har tråkigt, förstår dig och hoppas du blir friskare till imorgon!



bilder från senaste



Bilder från julafton. Nu kom Matilda hit för massa mys, kraaaam.

hello retard


Åker mot Luleås mellandagsrea nu med Liv, Jonathan och Hanna. Hoppas jag hittar mig något fint.

oki?



Svar: På Carlings, 299 kr :) Tack så mycket!

glädjen den är lika sann nu som då

Har haft riktigt mysiga juldagar och fler väntar, underbart! Fick massa fina presenter igår och bland annat en hel del pengar. Ingen shopping för dom, för jag ska ut och reeesa, klart mer värt än kläder hihihi. Var en riktig plåga med kameran igår så kommer nog fler bilder här senare. Humöret på topp, dunderfint.

juletider





2001 - 2011

delad sorg är halv sorg

Känns lite som att alla har varandra på något sätt, här i lilla Boden.
Jag hoppas i alla fall att alla har någon, när sådana här sorgliga saker sker.


nu kommer det tomtar

Jullov nu, terminen gick fort men kul hade jag. Tankarna är lite på egna vägar nu, men låter dom vara det, behövs nog. Ska försöka ha saker att göra, gillar inte att vara ensam eller göra ingenting. Men blir nog inte så svårt, finns mycket roligt att hitta på, mycket trevliga människor.

Kram. :)


världen är elak

Det är endast ok att klaga när man är sjuk.


Levt lite som om jag vore 60 år äldre i helgen. Lagt mig och vilat varje timme, haft ont på varenda ställa på kroppen, rört mig otroligt långsamt och bärt runt på massa medicin. Hehe, som vanligt hoppas jag på en bättre morgondag. Nu väntar bara min 10 timmarssömn!


fairytale of new york



La in denna video ungefär samma tid förra året. Sådana här saker får mig verkligen att sakna Fria Emilia...
Fairytale of New York är förresten en av de finaste jullåtarna. Fast alla är fina.. haha! :)

aire libre

Tog mig ut, gick på en långprommis. Hela vägen runt lundagårdsskolan, måste ha tagit minst tre minuter.
Mår iaf bättre nu, behöver bara få i mig lite mat!

blev inte alls bättre

hade inte suttit fel med en normal kroppstemperatur, eller förmågan att andas vanligt och prata.


Hoppas på att glass och smurfarna får mig lite piggare!


julen står för vår dörr



När man orkar äta då är man påväg att bli bättre, försöker intala mig själv det iaf hihi. Hade hög feber imorse och fick kämpa för att kunna andas, men det är lite bättre nu. Film hela dagen, woho.

inte den bästa av dagar

Var tvungen att åka hem från skolan, feber, huvudvärk och väldigt svårt att andas. Har fått medicin av min läkare som jag hoppas hjälper. Förhoppningvis blir det skola imorgon! Nu ska jag baka chokladmaränger med mor min, godnatt.

En sak som är mysig vid jul är att jag nästan varje kväll fikar med familjen och så ser vi julkalenerna tillsammans. Som förövrigt är bra i år för första gången på länge!!!!!

rapport



Två lite random arkivbilder. Är väldigt sugen på resa, ska börja spara pengar nu så jag kan åka till sommaren. Sitter i skolan nu och skriver rapport, blir lite tråkigt i längden eftersom det är det enda vi gör i skolan. Fast ändå helt okej med tanke på att när vi är klara behöver vi typ inte vara här mer! Back to work nu

oki?


Först står jag på bakre raden, tredje personen från höger.
Efter att vi bytt platser är jag på första raden, tredje personen från höger haha! :)

gorillor, grottmänniskor, människor



En liten film sedan i Söndags. Grottmänniskor - Människor är min grupp. Kanske laddar upp fler videor senare. Dans är så hilmarns roligt!


pepparkakehus






Julapor, tomteluva i skorstenen, krokodil i en sjö, ferrari parkering, p-skylt, klubbtomtar, råtta i fönstret, geleträd, en fin port, indiskt inspirerade kortsidor och massa snö. Årets pepparkakshus av mig, Carro och Niklas!

lussevaka

Direkt efter skolan åker vi till Hilda för att laga middag, se luciasak, julfika och se filmer. Vi kör en egen liten lussevaka så ta igen sömnen blir nog inte inatt heller. Imorgon är det Lucia på lärkan, mysigt det med. Sedan efter skolan åker jag till Kristina. Tisdag eller Onsdag kommer nog massa bilder och filmer från helgen och dansen.


HELGEN

Har verkligen inte haft tid att skriva sedan i Torsdags men drar lite snabb repris nu.
Fredag - Lotta, Julia, mys och Harry Potter.
Lördag - Öppethus på skolan, dans rep, pepparkakehusbak, party och promenad.
Söndag - Dans, dagoberts och shoooow!


"tomtefar, det är räven!"



Slutade tidigare så jag och några tjejer passade på att gå och se teatern i stadsparken med massa dagisbarn. Kände mig dock inte alls äldre än dem hehe. När jag gick på dagis och såg den julkalendern så handlade det som en julklappsmaskin, minns hur häftigt jag tyckte det var.


truth be told, i miss you



är inte så förtjust i sådana texter, men ibland stämmer dem lite för bra.

glädjefyllda höna



Öppnade sjunde luckan i min bodystore kalender idag, detta har jag fått hittils. I sjundeluckan i chokladkalendern låg (inte så förvånande) en sjunde liten fyrkantig chokladbit. Bra dag som vanligt i skolan och nu tillbaka till luleå med lite knasiga kläder för sista danslektionen. Nu gäller det att nöta!
Kram


Now, I want to give it a try. Really



Det var behövligt att sluta elva, hann med massor efter skolan. Nu ska jag fika, se julkalerndern och ta fram glitter, pennor och papper för att tillverka julkort med Carro och Niklas.


kuddar (Moster Åsa)


trygga räkan

Handlat de första julklapparna för i år, köpt byxor + lite smått och gott som man kan göra fina julkort av.
Har förövrigt ingen ork, vill bara sova.


_



Lägger mig och glor i taket tills jag somnar med den finaste låt jag vet.
http://www.youtube.com/watch?v=ZlQets_PSVo

michelangelo

Igår kom 7 brudar hit och vi åt middag, pratade, spelade "så det kan låta" (haha, lät inte särskillt vackert), åt creme brulee, såg film och sov. Trevlig lördagkväll! Nu har tjejerna åkt och jag ska plocka undan lite, duscha och sedan kommer mormor, rune, morfar och eva hit för lite kalas.



Fick massa fina presenter av tjejerna också!
- Frosties, kolasås, svampbob spel för wii, harry potter 7 del 2, kort, kort på mig, bästa vänner sten, stjärntecken bok, presentkort HM 300 kr, fin skål med mina favoritgodisar, festpåse maränger.
Ojoj vad ni känner mig bra.

nagellack



- Torkar fort
- Skyddar, så att nageln ej flikas
- Lång pensel med långt skaft
- Finns i många fina färger
- Kostar under 100-lappen!

Tycker det är roligt att testa olika saker, så tänkte dela med mig av lite när jag tycker någoting är bra. :)

-


Jag hatar att få uppleva hur det kunde ha varit, när det redan är försent.


moto moto in the house


Känns som om det var tusen år sedan jag höll på att ta egobilder, men gud var roligt det är. Snart kommer Klara hit, jag dricker julmust och lyssnar på spice girls, precis var 16åringar ska göra en fredagkväll. Fast nu ska vi dra ut jao.

fuego fuego, the roof is on fire

Mot festen nudå.


Hahah nä, testade ut lite kläder till dansuppvisningen.. behöver dock ett par hängslen. Kan bli lite svårt också att på dessa kläder ha "grottmännisko-kläder". Jajaj, blir en utmaning!
Ikväll har jag noll planerat, otroligt skönt. Fårse vad det blir.. fotbollsträning, fest, mys eller bara sova. Allting låter typ bra. Nationella gick superbra och jag fick A på mitt trejde NK prov, high five med mig själv.


Glitter så långt jag ser


Otroligt skön dag. Ska sova tidigt idag för att vara pigg och orka med de tre timmarna jag ska skriva nationella prov på imorgon. Längtar verkligen inte.. i nian var det rätt roligt, men då fick vi ju liksom prata och skriva på dator. Skriva för hand suger. Haha känner att negativ energi kommer mot mig nu, ska få bort det med Carros nybakade chokladbollar, musik och mys!

The Body shop



Fick en såndär julkalender av Caroline när jag fyllde år. Så varje dag kommer en lite present hihi. Öppnade först luckan idag :)
Men nu måste jag skynda mig till bussen, börjar ju först 20 i ett idag och har därför segat hela morgonen hehe!


RSS 2.0