Alanya


Om några timmar är det jag som sätter mig på flyget påväg hit!


Emma 11 år har klippt sig.När jag ser denna kommer mitt höga kluckade jannelångben skratt fram.

HEJ DU DUMME

For till Luleå enkomt för att köpa denna på bikbok.
 
När jag kommer hem är jag ändå rätt nöjd fast jag fick stressa som en tok. Sedan pratade jag med Lotta i telefonen och hon frågar om jag köpte den blommiga saken som jag berättat om. Jag kollade ner på linnet jag hade i famnen och konstaterade att.. det inte är blommigt.
ÅH! SÅ TYPISKT.
Nu sitter jag här med denna!!! Som jag inte ville ha.. hur kan man ta så fel? Den är ju fin, men jag vill ju ha blommigt.
idiotiska jag. nu vill jag bara grina.
 


Land of a million drums

Allt som har med skolan att göra är nu D O N E. Skönt!
I veckan ska jag bara vara med mina vänner, mys, bio, glass, luleå osv. Ska duscha nu och sedan bege mig mot min pingla för att spendera natten där!


Mot kusin vitamin nu!


2 atoms in a molecule

Hade en mysig kväll igår i Luleå med underbara tjejer. Hann med att köpa mig ett par haremsbyxor innan jag for hem. Nu hoppar jag och syster runt och provar massa fina sommarkläder till glad musik. Senare ska jag bege mig mot en fin.
You are like the beeeeest person ever!


Celebrate the summer

Tycker att jag med gott samvete kan börja spela SUMMERTIME listan nu. Hoppa runt och le, det är jag bra på!
Tänkte plugga, men nu säger jag fuck you åt skolarbetet och åker ut med mina vänner igen. Rummet får försöka städa sig själft. Rebellen alltså.


Åh, saknar västkusten. Vill verkligen till Lysekil/Göteborg i sommar. Ska försöka ta mig dit!
Älskar vädret, vattnet, båtarna, glassen, dialekten och allt annat som kommer med.

Jag säger hej, hej! vilken underbar dag det är!

Efter en dag inne i skolans lokaler var det skönt att springa runt och sparka boll på BB arenan i ca 1 timme. (Det var alltså på idrotten). Sedan for jag, min snygga tränings outfit och Linn mot staden!
Spänningen steg när vi närmade oss gågatan, vad skulle hända? Och där gick hon... hon var lika vacker som solens strålar. Hon log medan hon närmade sig oss. Avståndet mellan oss blev kortare och kortare, sedan var vi så nära att vi kunde tala med varandra... Sedan gick vi med Matilda till HM och jag inhandlade en skolavslutningsklänning, WEI! Efter det blev det glass på rönnbäcks med mina fina friends.
Glass glass glass, mer glass åt folket.


Vad roligt jag har hehehhehehhah.


Kom-kom-kom-kompisprisKan inte sluta lyssna, kan inte sluta titta. Åh, denna förgyller min dag! ♥


together we will shine, shine, shine

Mina dagar flyter på, varje dag blir en dag närmare sommaren. En dag närmare min sista med min klass. Men tar den sorgen när den kommer!
Har tidigare idag exploderat en hel del smör i köket. Och hunnit med årets första cykelolycka också, glad att den gamle mannen inte kom till skada! hehehe, duktigt Emma och Linn.
Nu ska jag bege mig mot träningen. Imorgon ska jag och Linn bara tjilla på i cafét, skönt!
 

ett år sedan, nog har det hänt en del

RSS 2.0