SA1BDu som kommenterade och undrade:
Jag går på gymnasiebyn i Luleå, samhälls beteendevetenskap. Min klass heter SA1B.

vilken förtjusande dag vi har idag idag idag idag

Sitter hos Hanna nu, Lotta, Elina och Klara har trippat hem eftersom. Blir en tidig kväll eftersom att alla var så trötta efter första skolveckan hehe. Imorgon taggar jag att ta 06.20 bussen mot boden för att sedan åka med Matilda och Lotta till IKEA!


who the fuck is alice

Efter skolan kom Julia hit och sedan gick vi och kikade på Esteternas konsär, de är allt duktiga de! Sen har jag och Caroline har städat upp lite här eftersom det knappt gick att ta sig fram och nu ska vi fika och se någon film.
Hittade massa fulbilder från Bulgarien, hehe.


 


Living the Santa Marina life

Bulgarien är superbra! Maten är underbaaaar och jag solar och badar hela dagarna. Busar runt med klara också. Hoppas alla Unicorns har det bra hemma! Kram på er i Bodens regn!


Har aldrig förstått mig på den låten...

Hahha! Jag har alltid trott att Robyns låt har hetat Kyle the friend. Trodde också att det var vad hon sjöng.
Men insåg precis när jag försökte hitta låten att den heter Call your girlfriend, så jag sökte upp texten. Självklart sjöng dom Call your grilfriend och inte Kyle the friend. Hahah!
Roligt för dem som hört mig sjunga med tidigare ;)


tabex

Kom hem från Elinas stuga för ca en timme sedan. Nu packar jag om väskorna för sjätte gången denna sommar och beger mig mot Bulgarien imorgon! Sååå skönt det ska bli att komma dit där temperaturen ligger på 25 - 30 grader. Nu ska jag bara chilla och ha det bra med Klara sista veckan av sommarlovet! Ha det finemang här hemma.


Pärlor

Stressat som en tok men tillslut kom jag ikapp tiden. Nu sitter Linus i mitt rum och leker med någon leksak, och snart och kanske 15 minuter kommer Matilda och hämtar upp mig! Onsdag, Torsdag och Fredag spenderar jag i Elles stuga med Julia, Linn, Hanna, Charlotta, Matilda och Elina. Kunde inte bli trevligare.


om jag kunde


I love the way you love, but I hate the way I´m supposed to love you back.


Jazzhuset e fullt av trix å coca cola-chiks å kicks.Denna bild hade kära mor hittat på NSD. Gulligt glad tjej där till vänster!


PLASK

Tänkte bara visa en rolig sak som hände när jag var i Turkiet. Jag och Caroline åkte såndär paragliding, parashooting eller vad det nu kallas. Det var verkligen otroligt roligt när man flög upp i luften sådär!
Men sedan ganska tidigt började dom dra in oss igen... och vi tyckte det gick ovanligt fort. Sedan när vi kollar på linan ser vi hur den ligger på vattenytan och börjar sjunka! (Den ska ju liksom vara spänd).
Haha! Då inser vi att något är på tok, vi ser vattenytan komma närmare och närmare tills våra fötter tar i vattnet. Fort hände det, där ligger vi och plaskar fastspända i anordningen med metallpinnar och rep. Haha! Förutom att jag trodde att hajarna skulle äta upp mig där jag låg mitt i havet så kunde vi inte sluta skratta. Vi var så shockade tror jag! Sedan kom dom inte och hämtade oss på minst fem minuter. Hörde i deras walkietalkie att det var en " crazy shaking mother on the beach" hahaha, såklart var det mamma (och hela cleopatrastranden med?) som sett oss crascha.

Förklaring - Båten hade gått sönder och därför crashade vi och därför kunde de inte hämta oss. Vi fick tillbaka pengarna och sedan på kvällen när han kom till hotellet för att sälja bilderna var det är riktigt skamsen kille vi träffade haha! Vi fick bilderna för ett riktigt bra pris också såklart.


Åh hade verkligen velat känna dendär känslan igen.


.


sexbombMot luleåkalaset nudå!


It's just another day in paradise

Eftersom mitt internet har strejkat har jag roat mig hela dagen med att spela in fula videos i webben. En hel del kort har också blivit tagna. Annars har jag bara vilat och lyssnat på Håkan som jag kommer att få se imorgon! Andra gången, ooootroligt.Som ni ser på bilderna blev det en drop in hos frissan i Stockholm!
På sista bilden ser ni mig, jojjo och ministar just nu redo för att sooova, godnatt. 


det finns så mycket underbart och tragiskt med dina sånger


RSS 2.0