Gott mos

Sitter på golvet och äter jordgubbar medan Linn slingar mitt hår, samtidigt som vi ser bring it on med så dålig kvalité att man bara ser pixlar.


Göteborg, älskade västkust


20 år

Caroline Wiberg är nu 20 år! Hon verkligen världens bästa. Nu ligger vi i hennes säng och äter frukost till levande ljus. Mamma och pappa ringde precis från Tyskland och sjöng de också. Dagen firas för min del med 8h jobb och sedan tvättning och packning inför imorgon!


sanna vänner är det bästa du har

yes, jag lyssnar på carola. 
missade denna flickas student idag (pga jobb), helt sjukt. student. ja. denna tjej tog studenten idag. hon är liksom klar med skolan nu. hon är liksom stor nu. hon är 18 år. snart 19. fick en liten hjärte-chock. herregud.  

Hatkärlek

Har verkligen en hatkärlek till dethär med färgning och klippning av hår, jobbigt och kul på samma gång. Sitter hos frisören nu iaf, brukar inte bli så stor skillnad men ändå lite mindre utväxt är alltid skönt. Oj vad denna blogg börjar få ta del av min vardag, beror nog på att appen är så smidig.


som nydligen

kollade igenom våra bilddagböcker igårkväll och hade rätt kul åt det. Insåg att det känns som att det var nyss jag lärde känna er, men att det tydligen var rätt många år sedan haha. åh vad jag har haft roligt alla år, har typ världens bästa liv. yeah

Hejdå Klassen

Vi firande in vårt sommarlov igår med grillning, vin och skratt. Känns bra med sommarlov men ändå så tråkigt att inte få träffa mina favoriter varje dag. (Känns som att man blir tajtare bara för att det blir sommarlov) Men det var trevligt och hoppas det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen.


RSS 2.0