pass out

legat däckad i sängen tills fyra då lotta ringde och väckte mig. slår på min favvislåt, taggar om och drar iväg med ett gäng härliga brudar. 

midsommar bilder


johnny the rocker

Tänkte börja packa när jag kom hem från jobbet. Men så kom jag på att jag är sämst på det och tycker det är tråkigt. Nu snart två timmar senare har jag bara hunnit dricka massa vatten och lyssna på magnus uggla. Ser fram emot att vara vaken hela natten.. not.

glassar bilder från förra sommaren

 
Drar och jobbar ett sista pass, packning inatt och sedan färd imorgonbitti. Kommer spendera midsommar på något fint ställe, bada, spela minigolf, äta gott, åka båt och mysa på. 

en måndag

Allting blir så mycket roligare när solen kommer fram. Igår solade jag, hängde med lotta, hejade på en jobbade julia, var på ett riktigt trevligt 50 års firande hos Näslunds, fiskade, grillade och myste på i Degerbäcken. Idag är det lite mulet och jag ska ta ett varmt bad och sedan till stan för att träffa tjejerna.
Lite bilder från senaste veckan. Har tydligen råkat trixa med kameran så bilderna har blivit helt konstiga.

Harry's wondrous world

Jobbat till elva men nu är jag ledig! tjoho, fast mindre tjoho är det ju att många av mina vänner jobbar och är trötta. Ikväll blir det alltså bara jag och Harry, men imorgon hoppas jag på bättre väder så jag och mina friends kan hitta på något roligt.

nitar och läder

Vaknade med Lottis och sen har jag sålt glass hela dagen. Nu har jag laddat med middag för att åka och möta tjejerna hos Elina för kubbspel, jordgubbar, choklad, mys osvosvosvosv. Glad tjej på bild från i Fredags.

all I ever wanted

dunkar till Adrian Lux och hittar massa roliga saker att göra, synd bara att det är så svårt att tajma in saker med flera andra, jobb osv. Men har bestämt mig för att lösa detta nu, viilll ju bara åka och ha roliiigt.

keep you head up, keep your heart strong.


jilted lovers and broken hearts

nu ska jag och bowla

a dustland fairytale


skjuta på norrlänningar

Som jag har tjatat på mina vänner det senaste året om att vi ska spela lasergame, utan resultat. Men idag fick jag igenom min önskan eftersom Lysekilarna också var sugna. Trodde jag blivit bättre sen senast men hamnade ändå näst sist haha. Nu lagas det middag för fullt på övervåningen och jag måste skynda mig att färga carros hår! ciao

handla prylar

Var faktiskt sugen på att handla och skaffa nya prylar, hade en hel dag åt det och massa pengar att bränna. Men efter cirka 30 minuter i Luleå insåg jag varför jag hatar att shoppa, det är så otroligt jobbigt och tråkigt. Usch och jag plågade mig igenom några timmar med sällskap av Julia, Klara, Jonne och Hanna, bästaaa ni gjorde dagen lite roligare. Sen var jag så utmattad att jag somnade och busschaffören väckte mig på garnis så fick jag gå hem... najs.
Skaffade mig början till en fejkbränna som blir ett måste när vädret är så kasst. Köpte även lite studentprylar åt bästa Caroline.

RSS 2.0