något jag gillar att göra

är att titta på bilder från 2011. för att det var det bästa året någonsin. hittills. det roligaste. 
misstänker dock att 2013 kan förändra detta, hoppas i alla fall på ett bra år. trots att häflten snart har gått haha. men ändå. 
 

Morsdag

Har precis fikat med familjen, nu ska jag fortsätta se dh som jag bestämt mig för att se klart! Ska bli skönt eftersom jag jobbat 8h idag och förtjänar en seeeeen kväll eftersom jag är ledig imorgon!!


När vindarna viskar mitt namn

Tja, bloggar direkt från balkongen där jag ligger och latar mig, som förövrigt är min nya hobby. Orkar inte skriva något, men ville ändå blogga :P hejdå


Giraff

5 skoldagar kvar!!!


den skamlösa parodin

Nu är jag på den delen av året då listan på saker som jag vill göra och de saker jag bör göra inte alls går ihop på något vis. När det sedan kommer upp saker som inte hör till någon av delarna vill jag ju bara dö, typ mitt skavsår som tydligen blivit så infekterat att jag inte kan träna = sämst. Men mitt lilla ljus där framme är väl att det är sommarlov, trots att det kommer innebära en del jobb så är det ingen skola att tänka på. 
helst av allt vill jag utomlands.

here comes a regular

Overall så har detta varit en ganska shitty dag, inte så bra alls trots "sol och värme" för det var då bara under kvällen hemma i Boden jag fick uppleva den. Eller att vara med tjejerna gjorde väl dagen bättre också. Men annars är jag sjukt less på skolan, vädret, att frysa och att ha skavsår. Började också idag överväga om det skulle vara värt att byta till Boden, (trots allt hat som varit mot björknäs på sista tiden) så hade det varit skönt. Även om jag funderat på det förut kändes det extra lockande idag. Hade tänkt lägga mig tidigt så man tjänar några sömntimmar på att ha sovmorgon, meeeen så blev det inte heller. livets besvikelser. jaja. vill utomlands också. men hittar ingen resa vilket suger. ska sova istället. godnatt

-


Underbara ledighet

Onsdag, torsdag, fredag, lördag TILL OCH MED söndag har varit jättebra. Vänner, middagar, träning, Martin, fler vänner, familjen och jobb är vad jag har sysslat med. Allting har gott galant men jag känner mig inte helt redo för fem dagar skola än... Speciellt inte NKlektionerna. Men men snart är det sommarlov!!


Gentleman


valborgsfirande

Skola med bowling på idrotten var roligt (känns dock som att det var länge sedan och inte igår haha), lite närmare kvällen kom tjejerna hit och vi åt, drack, dansade och hade det kul. Sedan blev det lite annan fest och lite brasa och sedan mer fest. Vaknade och trotsade mitt förjävliga tillstånd och jobbade 7,5 timmar för att sedan komma hem och ÄTA och boka en resa till götet. Nu ska jag läsa nationella häftet till imorgon innan jag somnar. 

RSS 2.0