servett och etikettHaha, hittade denna tragedi i en mat-tidning. Kände bara stackars människa(!) vilken hemsk upplevelse. Vissa har bara sådan otur, hoppas att den utsatta kan återhämta sig till nästa kalas. Vill bara förmedla till er att tänka på vilken sida servetten ligger på och vilken som egentligen tillhör er. På så sätt kan vi undvika sådant här kaos.

söndag

Bestämde mig för en tråkig sak idag, nämligen att sluta dansen. Blir lite mycket nu när jag tränar på step in, ska sätta igång med fotbollen och fått min benhinneinflammation att blossa upp rejält igen. Ingen bra kombo där.. Men man måste vila också. Ska ta glögg fika med mamma nu och sedan bada lite badkar. Puss ♥


fredag - lördag


Marshmallow

Sitter på Julias golv på massa kuddar och käkar godis medan jag även grillar marshmallows i deras kamin. Eftersom att jag är tjej kan jag även se En Natt På Museet samtidigt! Julia, Hanna och Matilda har röstat fram Astrid Lindgrens sagor som nästa film, därefter har jag bestämt Harry Potter, hejs svejs.


så bra


indiansmyg


Åkte direkt till step in efter idrotten och sedan bussade jag hem. Gjorde mig ett supergott mellanmål för att inte hungra ihjäl, eftersom ikväll serveras tacos hos Julia först kring halv nio. Sedan blir det att grillaaa marshmallows och ha det mys.


memoriesSk8 – Min största första kärlek

Hittade denna låt och det kändes lite som att slungas två-tre år tillbaka i tiden. Musik kan vara så kopplat till en viss tid.

Be Bou Passa Kapassa


Börjar 12.45 imorgon, en lektion och gympa innan hemfärd igen. Kvällen ser ut att spenderas med några från bilden ovanför. Helg ♥

-

It is our choices, that show what we truly are, far more than our abilities.

skum bild


Den påminde mig just om hur mycket jag saknar att spela fotboll. Ska bli ändring på det så fort som möjligt!

måndag


Spårade väl en aning i ps, men en Måndag utan något att göra måste ju spenderas på något sätt. Sh' Bam var roligt, kändes som att vara med i småstjärnorna haha. Sovmorgon imorgon, två lektioner sedan åker jag till Hilda och spenderar natten dära. Luleå hela Onsdagen för dans, indroktuktionskurs och yoga Torsdag, sedan FREDAG. Vad veckan går fort!

jupiter

"Planeten Jupiter är turplaneten framför andra, och Skytten har en fenomenal förmåga att lyckas med jobb, relationer och projekt. Hon verkar kunna lukta sig till möjligheter."


Jag är så otrolig tacksam över allting jag har fått. Hur bra jag alltid har haft det, hur mitt liv bara flyter på i lycka.


:)Salong Total, Boden.


hpohk-6a

Lever lite dubbelliv eftersom jag hela dagarna har Harry Potter i öronen. Men där vet alla redan vad som händer. Min dag har däremot spenderats med mina bästa vänner, fika, skräckfilm, skratt och blablabla. Mitt huvud tog förövrigt helg idag.
Godnatt gummitratt.

Örbyhus - Uppsala - StockholmHaha, gissar på att filmerna är roligast för oss som var med. Men annars är dem säkert lite underhållande! :)
OBS - Julias röst är lite hes eftersom hon var väldigt förkyld.


well done


Rar kväll igår. Morgonens skotertur med Elin och Dan gick också bra! Körde lite fast och välte men det var roligt.  Just nu rensar jag för fullt här hemma, så skönt att bli av med gammalt strunt. Klockan fyra ska jag till ranheimers och skriva prov, efter det är planerna tomma.


skoterkurs


Har susat en polishelikopter över huset hela morgonen. Passade på att fota den lite när jag ändå var ute haha. Nu ska jag gå mot stan med Elin för skoterkurs del 2, sedan åker jag till Kajsa med Hanna, Linn, Liv och Julia! Där blir det middag, efterrätt, spel och trevligheter. Imorgon är det uppkörning och prov? på kursen. Önskar mig och Elin lycka till!


torsdag kväll
Blev ingen träning eftersom värken i benhinnan är tillbaka. Tillbringade istället någon timme i sängen med choklad, en vetekudde, harry potter och min allergivänliga krockodil. Pappa håller mig också sällskap medan han laddar ner appar på sin nya telefon, haha..

onsdag


Skön dag, känns nästan som lov fortfarande.. händer inte så mycket i skolan. Vilket betyder mer fritid hemma och mer tid på step in för min del. Imorgon ska jag hälsa Julia välkommen hem och sedan träna lite på kvällen. Bild på färgglad julia från internationella pizzadagen! Gott mos

shorelineSaknade Julia är hemkommen, saknade vänner i skolan har jag träffat, mitt saknade gitarrspelade har kommit igång, saknad träning har tagit fart och ikväll tar jag den första tidiga kvällen på länge. Kul att blogga igen! 

inner peace


tror helt seriöst att jag funnit det


årets chilligaste lov

Jag lever, har det otroligt bra, orkar inte sitta vid datan, gör massa annat skoj.
Hoppas alla haft, har och får det bra och roligt!

explorer


Sitter och kikar på resor, att det ska vara så gudomligt fint överallt. Dominikanska republiken, Turkiet, Cypern, Kroatien, Thailand, Grekland och Gambia. Allting låter otroligt bra. Rea på flygresor till Stockholm och Göteborg hade också varit kul. Åh, vill bara ha det bokat och betalt!


thanks for bringing all this magic into my life


något av det bästa jag vet


RSS 2.0