tack citybuss, bra gjort


.


tisdag


Inte lika butter som på bilden efter att ha skottat gården och ätit vårrullar till lunch. Nu ska jag ta en prommis i solvädret.

sunday - sunny day

Humöret har skiftat rejält idag. Nu är det bra i alla fall och jag är glad för att jag ska äta pizza med mamma och pappa, sedan åka till sävast och ha spelkväll med tjejerna. Skönt att ha lov, har massa skoj inplanerat.


lov

Fredagen var pappas dag och han hade planerat in både bowling och middag för ett härligt gäng. Det var riktigt trevligt och blev en rätt sen kväll eftersom vi spelade Ryktet Går i flera timmar haha. Igår var jag i Kåbdalis hela dagen med familjen, Alloccos, och Elin. Sedan blev det myskväll med Elina och Hanna.


Everytime I get close to an answer it slips away


Städar rummet eftersom pappa fyller år imorgon och lite besök kommer hit. Önskar bara att jag fick jula till det igen, det var ju så mysigt. Chillar igenom skoldagarna, finns inte så mycket att göra.

how to save a life


8 become 1


Borde plugga matte, men till och med städa kändes roligare. Min hjärna och kropp är helt slut trots att jag avbokade pump-passet för idag. Blir nog en tidig kväll, gäller att ladda upp inför lovet! woho

Because I really fell for you


Beställde hem kort igår, kikade igenom massa gamla bilder också. Livet är rätt fint oftast.

bra dag

Slutade klockan tolv idag så hann med en massa saker efter skolan, skönt det. Bland annat provat ut lite skidsaker så jag kan röja i backen på lovet. Eftersom det inte är nå plugg i veckan så bokar jag massa pass på step in, idag avklarade jag ca tre timmar på gymmet. Prutt på er, snart är det lov!!

start


sail

Supertrevlig kväll igår med brudarna. Bad, thaimat, musik, skratt, prat och sedan lite sömn på det. Hann även säga hejdå till min bästa vän som far till Thailand i tre veckor. Idag har jag varit hos mormor och fikat. Nu ska jag ta en promenad till coop och sedan till morfar!


Here Without You


dark fantasy


Är så sugen på att bli av med lite blondhet för en gångs skull. Målade lite slarver i ps, blev massa olika nyanser. Fastnade lite för den ovan. Frågaan nu, how to do it lixom hehe. Täcke också mitt pedo smile lite diskret. Fredag imorgon, niice.


keep strong, move along


Det här är nog var som håller ihop mitt humör. Vet verkligen inte vad jag skulle ha gjort om jag inte fick lyssna till det varje dag. Veckan rullar på, hoppas alla har haft en bra dag osvosvosvosv. Hejdå


Can we get much higher?


Allt är inte guld som glimmar.


Hello - Lionel Richie


Bild från dagens härliga skotertur. Borde göras varje söndag!


just luckSatt och pratade med Lotta då vi kollade ut och såg att pappa tog fikarast på garagetaket, lite rolig såg han ut haha. Men utrustad med termos och fikabröd bör man vara om man skottar tak. Mysig dag det var idag idag, Idag. Ikväll ska jag till sävast och kika på fotbollen om jag hinner. Sedan ska jag åka pulka eller se melodifestivalen med Elin! Adjökens

milky way

drar till pinglan och spenderar kvällen med tres chicas.


.You could be happy, I hope you are
You made me happier than I'd been by far


duktig tjej, mumie ansikte


Dark And Difficult Times


så fint. så underbart.


damien rice


Har både idag och igår ignorerat min isolering mot sorgsna och lugna låtar. Även filmer skulle jag tro. Känns ändå helt okej, behöver mig en liten funderare. Känner för att spendera veckan i mitt mörka rum med lite tända ljus. Träna är också okej, men skolan får inte plats i mitt huvud just nu. Blabla, vem bryr sig. Godnatt.


saturdayMycket gott och mycket tid att fota det goda. Sedan blev det andra roligheter som kameran inte riktigt orkade med att föreviga. Men en riktigt rolig kväll/natt, somnade nog inte förrän efter fem. Och idag lägger jag mig klockan tio, skönt det.

gone


Man kan inte fantisera en verklighet. Man kan inte leva i en dröm.


I can only hope it's not too late


fredagStep in efter skolan, sedan välkommna pappa hem efter en vecka i linköping. Det ska firas med hemmagjord pizza och På spåret, hej pensionär Emma. Sedan blir det kvällshäng med mina braiga vänner.

apelsin och chokladmuffins

Första fotbollsträningen på ungefär ett år, kondisen var inte på topp men roligt var det i alla fall. Nu ska jag smaka muffinsen jag och mamma bakade. Sedan sovasovasova, innan det är dags att vakna igen.


RSS 2.0