There is a fire starting in my...BED

Tjenare fjenare stenare! Här in Örbyhus har livet varit härligt, imorgon åker vi mot estockholmo och grönalund! Sedan väntar ännu mer shopping, Skansen och kvällsäventyr och mys! Är så otroligt lycklig just nu, kunde inte varit bättre. MÅSTE DRA! Hhhahah interskämt....

Woooahoy vilken Galenskap

Trästocks var över förväntan gånger tusen. Kunde nog inte blivit bättre.
Nu ska jag packa om väskorna och sedan imorgon klockan 06.00 åker jag, Linn, Liv och Julia mot Uppsala och Stockholm! Inte helt fel alltsååå :D


Tack till alla dem som gjorde denna helg sådär underbart minnesvärd!

Vi kommer att dö samtidigt

Dagen har bestått av shopping av lite nödvändigheter, zumba, packning, stress och en del annat.
Har också hunnit med middag och mys hos familjen Johansson Olsson Nordlander vilket var supertrevligt!

Klockan 10.00 imorgon åker jag, Hanna och Linn mot Skellefteå! Sedan kommer resten av brudarna ner under dagen för lite camping på trästocks! Nu ska jag (som är helt utmattad) sova ett par timmar!
Back on sunday!


Du har tänkt tillräckligt, tänk inte merVi vill ju bara andas, sova och andas omvartannat, inget mer.

some will win, some will lose


Vädret inför trästocks ser inte sådär super lovade ut. But as you know, blixtar och dunder = magiska under!

15 Juli

Vit sommarklänning bär jag idag eftersom att det är mammas födelsedag! Nu ska jag ut och fika i finvädret. Grattis mamma!

Hermans´ HermitsTrevligt trevligt, jag gillar 60 tal.


Star Wars LamorMed världens största leende (eftersom jag har dessa lamor på hjärnan) beger jag mig mot Matilda för en kväll med brudarna.

I'm on a boat motherfucker, take a look at me

Gangster rubriken kommer såklart från låten I'm on a boat med The Lonely Island. Älskar deras sjuka konstiga låtar "I'm on a boat, bitch" haha! Åkte iväg med våran lilla båt imorse till någon ö i Luleå skärgård. Där låg jag och lyssnade på min älskade harry pppp, badade och hade det gott.


Klubbviken


Det kunde inte ha blivit trevligare.
Eftersom att Lotta stod för kameran är ett par av bilderna lånade av henne!

Playing with fire

Hade en superkväll igår med Matilda, du är sååååå bra. Vill inte att du flyttar iväg från mig :(
Sedan har jag varit hos mormor och när jag kom hem kom även mamma hem och hade med sig två långklänningar och ett linne :') Blev ganska förtjust i denna, otroligt skön!


Nu ska jag upp och laga mat till mig och mamma! ciao


Vad gör du i Spanien när jag behöver dig här?

Du är ju den som aldrig tvekar på mina roliga idéer om äventyr och påhitt!
Du är så lik mig och jag behöver dig.


hej jag blev kär i en animerad varg


slowly, I'll let go


Perfectly matched

Våran första tjejkväll! Haha, 2009 hos Matilda, vi kände knappt varandra utan hade bara varit några dagar i Galtis tillsammans. Det första som hände när jag kom in var att Matilda hoppade på mig och kletade något sorts läppstift över mitt ansikte och mitt hår. Hahah!
 


Sedan på Elinas födelsedag hade vi en av de mysigaste kvällarna jag minns. I åska och regn cyklade vi till godisarenan och sjöng och skrattade. När vi satt där hade jag ingen aning om att två år senare skulle vi alla vara bästavänner och göra nästan allting tillsammans. Jag är så sjukt glad att vi av en slump träffades i galtis 2009.


Biljetterna är bokade,13 Juli


Alive

Säger som många andra Bodensare, det var en helt bra helg! Det är alltid lika kul att träffa människor man inte umgås med i vanliga fall. Har även träffat några helt nya bekanskaper! Lånade två bilder från Hanna som togs igår. Älskar sånahär kvällar, hoppas sommaren blir fylls av dem! Kram


Jag vägrar att inse hur det ligger till

Tar min onda mage och min rossliga hals och lägger mig i sängen för att sova lite. Slår på lite harry potter och hoppas på att det blir bättre till ikväll!

Slide along side

Nu är jobb perioden done för min del. Det har varit riktigt roligt även om de små monstrena jag försökt träna drivit mig till vansinne vissa dagar. Tur att jag har haft Emelie och Johan om dagarna också!
Avslutade på utebadet idag och efter det åkte jag till Alder för tredje dagen i rad.
Nu sitter jag och lyssnar på musik som bara är sådär fantastiskt glad och fin. s o m m a r l o v


RSS 2.0