tryggheten tynar bort med tiden



Säker man känner sig när grannarna måste försvara sig mot rånare med kniv. Usch vad obehagligt alltså, vilka tok det finns. Hoppas bara att jag slipper uppleva något sådant!

And yes, every step away from you hurts.


16 år, tjalallalala

Bra dag som varje år. Klara är här och vi har precis fikat, det var dagens firade. Fast det blir mer av det i helgen hihi!
Fick en systemkamera så gissar på att det kommer bli lite mer bloggning och lite mer bilder nu framöver :)

:)


Roligt att vi sitter båda och skrattar för oss själva åt samma sak på varsin skola, i varsin klass.

dumle gingerbread

Vi kanske misslyckades med att hålla oss till endast julfika, men gott var det hehe. Vaknade, gick på stan, hem och fika, laga middag och pratat har jag gjort med tjejerna idag. Trevlig advent, bara snön som saknas.



När första ljuset brinner står julens dörr på glänt,
och alla barnen glädjas att fira få advent.

hdsdhfksdjk

Sluta hitta på saker om mig kära du, tack.
Nu ska jag iväg och ha kul, hejdå.

kom och ta mig långt härifrån


Leva det lilla livet.


somwhere in the world tonight

Borde ha pluggat till provet imorgon, borde ha städat rummet. Men istället har jag lekt med bloggen.. onödig tid. Tittade också på bilder från Örbyhus och Alanya, vilket långt hår jag hade för att vara mig. Passar inte i kort hår som jag har nu och passar inte i att vara blek. Knepigt.



Var ju till och med snyggare i dessa brillor än jag är nu, illa haha.

saknar skrik, spring och lek

Idag var en sådan ovanlig dag när humöret verkligen inte var bra. Jag har bara varit trött och velat åka hem till Fria Emilia hela dagen, saknade allting så otroligt mycket. Åkte från skolan tidigare för läkarbesök, det gjorde mig gladare haha. Mat och sedan mot dansen för att pigga upp humöret! :)



Haha, hittade en gammal film från en påhittig NO lektion.

jag tittade uppåt och snön föll

Kom hem klockan två och har fixat i rummet sen dess. Ska laga mat och föröska plugga lite NK innan jag och Linnea åker mot step in för bodycombat! :) Fick en sms-påminnelse om att jag skulle till lärkaren imorgon, undra vad dem vill... Eller så saknar dom bara mig och mina besök haha.


Har förövrigt utmanat mig själv (och Liv) att inte äta eller dricka sötsaker på en vecka.

bara minnet kvar


Det var ändå bara du, det kommer andra nu.


Bara för att se något kul

Detta är nog den fulaste bild ever taken haha. Börjar alltid skratta då jag ser den.
Nu blev min blogg lite roligare medans jag inte skriver iaf!


.


jorden har sin gång

Efter att ha haft en pluggfri vecka blev det lite panikhäng med matteboken ikväll. Blir alltid lika frustrerad på matematiken och det slutade som vanligt i forsande tårar haha. Men men, hoppas på det bästa på provet imorgon :) En macka och lite Svensson Svensson behövs för att få matten ur skallen och somna med ett leende på läpparna. Godnatt.

Simply the best person I know.


mot bussen

Det fanns glass i Luleå hehe.

Guy Fawkes Night

Middag med familjen och Eva.
...Där tog mina planer för kvällen slut, haha. Första dagen på lovet utan några planer eller saker att göra (förutom plugget), rätt skönt. Sitter bara och myser i mitt varma rum som nu är fyllt med ljusslingor, doftljus, kuddar och mysiga mattor. Fast jag är en sådan person som lätt blir rastlös och helst har människor runt mig. Så om någon timme kommer jag säkert vara påväg härifrån för lite sällskap.
Är så otroligt sugen på glassss just nu! Speciellt såndär underbar kulglass som finns utomlands.

Bulagrien i Augusti.


Peacock



Mys igår med Julia och Lotta. Vaknade upp i småpanik eftersom jag kom på att jag bokat pass på step in. Drog med mig Caroline på Booty Walk och herregud vad roligt det var trots att man kände sig fånig när man dansade haha. Hoppas verkligen de kan fortstätta med det passet. En sväng med mor och far på stan resulterade i en ny längdskidutrustning och en hårinpackning som nu ska testas!

stereo hearts

Färgade precis ögonbrynen och nu sitter jag med ricinolja i håret i hopp om att det ska växa lite mer. Ska sedan testa en inpackning jag köpte idag. Letar en med protein eftersom det ska stärka håret och vara bra om man har blonderat hår. Den bästa är nog Joice K-PAK, men eftersom den kostade ca 300 kr hamnade den på önskelistan istället hehe.


Köpte en test på denna för 20 kr, den innehåller veteprotein.


det enda du sa var hej

Plättar, chokladbollar och skrattat har jag gjort idag med Julia, Linn, Liv, Hanna och Kajsa. Det var ett tag sedan vi var allihop och det var riktigt trevligt att det blev. Har precis kommit hem från en fest nu, den började väl spåra nästan direkt. Tråkigt när det blir så och att det blir så ofta. Jag hade dock rätt trevligt tills vi var tvugna att utrymma. Nu sitter jag här med krocko och funderar på vad jag ska göra, natten är ju fortfarande ung heheh.


superstar



Mario kart och prat med Linn, Elina och Hanna hela natten igår. Idag har jag kikat när min vän klippte och färgade håret, fin blev hon. Lotta sitter på bussen påväg hit nu, blir häng med henne denna kväll. La in en bloggresponse också, verkar så roligt.


-


colours


Gult, Vitt, Brunt, Grått, Slingit, Blont.

Nuvarande färg ↑
Hade verkligen varit kul att ha min naturliga färg.. vet knappt vad jag har för hårfärg egentligen haha. Funderar på att tona det efter min utväxt och sedan låta det vara!

RSS 2.0