We're going to BulgariaaaaResa bokad i Augusti - CHECK
UNDERBART!

Everyday I'm shufflin'Har inte så mycket att skriva så kommer nog bjuda på olika filmer från min vardag. Denna var lite hopklipp från min webb de senaste året hehe. Älskar att ha såna här filmer eftersom att varje gång jag ser dem påminns jag om hur otroligt roligt jag hade när de spelades in!


Those Dancing Days


Nämen Jakob, vad har hänt med dina byxor?Hur regnigt det än har varit idag så är det en glad tjej som kommer hem från sommarjobbet. Och en fin liten tofs i håret har barnen gett henne! Hihi. Fråga inte vad handen gör där till höger på bilden...?
Jag har spenderat mina två senaste kvällar hos Kimpis med lite olika bra personer. Nu ska jag gå oc lägga mig så att jag inte somnar på jobbet imorgon!

Without the dark, we'd never see the stars.Some people are just amazing.

To the world of magic

Ikväll ska jag och några tjejer sätta oss på våra nimbus 2000 och bege oss mot Hogwarts!
En god middag och glass gör oss sällskap ikväll!

.


Maybe this emptiness will turn to something good.

Nu ska jag bara sova och vara varm och lugn tills jag blir frisk. Att vara sjuk suger hårt, vill kunna säga hejdå till mina vänner: herr nässpray, fru hostmedicin och gamle halstablett. Speciellt nu eftersom fröken bokvist är på bättringsvägen är det på tiden att jag också börjar i det spåret!

Ska nog ta bort den här bloggrespons saken eftersom att jag är så mobbad och bara får frågar får bloggrespons sidan. Hahah! :')


21.21 en kväll på alder och jag önskar mig den enda saken jag inte har.
PEACE OUT BRO!!!!!!!!


The time of my life

De senaste två veckorna har jag solat, badat, skrattat, dansat, flygit, sjungit, ätit, rullat, partat, umgåtts och bara haft det sårdär superbra!
Klantat mig en hel del har jag också gjort, hehe. Det första jag gjorde när jag kom till Arlanda var såklart att lyckas slänga biljetten som skulle ta mig till Turkiet. Haha! Hittade den lite senare i en papperskorg när jag och min familj grävde som idioter i alla soptunner jag varit i kantakt med.
Här kommer en bunt helt oredigerade bilder! :) Vissa bilder är som "utsuddade" men det blir alltså så med kameran.
 For as long as I've got you, I'll be allright

Sitter här och förgrinar till imorgon. Imorgon är ju den dagen jag önskat aldrig skulle komma...
Visst lite skönt med sommarlov, men jag skulle nog hellre fortsätta i min klass än att ha sommarlov. Just nu känns det inte såhär "lite tråkigt" utan mer som att min värld kommer att gå under.

För liksom hur mycket som har hänt i mitt liv sedan trean, vad som än har gjort mig ledsen eller osäker. Så har klassen alltid varit där och med er var allting precis som vanligt. Som en stabil punkt.
Gud, om jag redan lipar nu, hur kommer jag se ut imorgon då?

Ni är så fina allihop.
It hurts to to think of what we leave behind.

RSS 2.0