.


last weeks

 
Julklappsutdelning i skolan, fult pepparkakshus, filmmys hos martin, avslutningsfika i skolan, julbak med tjejerna, glöggmys hos charlotta, julafton, lite av mina julklappar, bild från balkongen en fin kväll. Passade på att föra över lite mobilbilder nu när jag gissar på att min mobil ger upp totalt snart.

förkyld

Har blivit sjuk vilket suger stenhårt och jag orkar inte göra någonting alls. Ska bara sova, dricka vatten, äta c-vitaminer och trycka piller, det ska motverka förkylningen enligt fragbite. Får hoppas att det gör det för har inte tid att vara sjuk, inte på lovet i alla fall. Ser på Draktränaren för femte gången sedan julafton, hejdå så länge.
Bild från när jag och caroline skapade det fulaste pepparkakehuset någonsin.

dör en bit

 

We all will lose if we give up, and our efforts fall short


onsdag

 
Humöret vänder rätt fort för nu är jag riktigt glad istället för less. Skolsakerna är klara och med bra resultat också, slutade halv 1, en lektion imorgon och roliga planer framöver känns bra. Nu kan tiden börja gå långsamt så jag hinner med allt kul.

delar med mig av min lesshet

skolan är sjukt jobbig, får huvudvärk av att åka buss, är som en sur zombie fram till ca tolv varje dag, ägnar kvällen till att bli klar med plugget som redan skulle vart klart, inser att jag glömt alla skolgrejer i skolan, kvällen är förstörd och morgondagens också eftersom plugget måste bli då istället. hej allting suger. förutom julkalendern och harry potter. hejdå
 

Ylvas kväll


aldrig mer vecka 50

länge sedan jag upplevde en jobbigare vecka. ständig huvudvärk och stress. usch. längtar tills mina skolarbeten är klara. 
Vill helst bara vara här igen. ↑

in excelsis deo

♥♥♥

och allt känns precis som förr


november 2011 - 2012


fina vänner

 
Älskar att mina vänner verkligen vet vad jag tycker om. Är även vid sådana här tillfällen jag inser hur konstig jag är. Flingor, chokladkalender, presentkort på bodyshop, kanel, godis, presentkort på life ♥, te och en stor temugg.

RSS 2.0