SOMMARLOV

Första året på gymnasiet är nu avklarat! Jag ska till Luleå imorgon kring fem och äta middag och säga hejdå till klassen. Sedan är det bara sommarlov på g. Känns som att det var nyss jag gick ut nian, tiden går fort när man har roligt! Hoppas bara att sommarlovet inte går lika fort.

full av liv

Bilderna är tagna för exakt ett år sedan och jag är glad nu. OCH SNART ÄR DET SOMMAROV OCH JAG HAR FÅTT LÖN!!!

konstig musik passar så bra när man städar

Några klassiker från gamla ESC passar ju bra haha.

fyra minuter i tio humor


du sprider solsken

skrev värsta långa inlägget om allting jag hunnit med sen senast men kände att jag inte orkar plublicera, vem bryr sig liksom :P Delar med mig av lite roligheter istället.


i might get you one dayÅkte till skolan, var där 50 minuter, åkte hem, sov i tusen timmar, fortfarande lika trött. Nu ska jag fortsätta se scrubs, vänner, the middle och how I met yout mother, tack för att bra serier finns! Hoppas på en piggare dag imorgon.

snygga ben får den som spelar fotboll


Vackra ärr, skrapsår och blåmärken erhålls även till klantiga människor, bråkstakar och dåliga cyklister.


leave your pictures on the floor

Lektion i 40 minuter och slutade halv elva, efter det har jag hunnit gå på stan, laga lunch, hänga på kvarnis, somna i solen på balkongen och lagat middag. Har även pluggat den sista matten innan sommaren inför 3-4 timmars np imorgon ♥ Nu är det bara äta något gott, chilla och se på Alcatraz som gäller!


saknar jullebullen

Nu är jag pigg och glad, matchen blev 1-1 men det var helt okej för det var bara kul att se ett så bra spel. Solen kom även fram och var varm som bara den. Nu väntar dusch och plugg inför nationella i matte, woho.

somnar stående, sittande och cyklande

Är så sjukt trött hela tiden, vet att man borde bli pigg när solen kommer men tvärt om här alltså. Cyklade i stort sett sovande hem från elina i natt haha. Sen visade mamma mig den här artikeln och nu tycker jag bara synd om mig själv och anser att världen är orättvis, hatar allergier.
http://www.aftonbladet.se/halsa/allergi/article12320672.ab?partner=www

det gör ont när knoppar brister

Ska åka mot ellepelle nu och grilla med tjejerna, riktigt bra avslut på en solig dag. Blött hår är ju som en standard för mig haha, så det får bli fint av vinden påväg till tg.

ohyes


trötter och sluter

sen jag kom hem från step in har jag bara strosat runt i huset och inte ens haft ork till att tänka. är så trött, ska hoppa in i duschen och sedan förhoppningsvis bli lite piggare så jag kan ha roligt med mina vänner. skönt att slippa skola iaf och hoppas att morgondagen bjuder på soligare väder

om vingarna bär

Bilden är från någon dag i veckan då det faktiskt var sol och fint. Idag har jag spenderat hela dagen inomhus på grund av sunki renget. Men har hunnit med Activio och CX på stepin/sensia och nu ska jag byta om för fotbollsträning. Sen är det bara chill och mys ikväll, antingen får jag vänskapligt sällskap eller så blir det bara mys med mamma och pappa.

hejdå, tack för fina år


15 maj

Städat, renat bort gamla saker, tvättat cykeln som nu ska säljas och varit ute har jag gjort idag. Nu ska jag hjälpa mamsen att måla lite och sedan laga middag! Alla har förövrigt fått veta sina sommarjobb, men inte jag..

yeeeessssssssssssssssss


VI SES PÅ TRÄSTOCKS.


just a little more time was all we needed


private party


(Bilden visar inte mina många stikes och andra bra träffar, men lovar var bäst)
Fredagen innebar bowling med klassen, hockey och spel hos Viktor och sedan party hos Jenny. Hade supertrevligt hela kvällen och för mig var det roligaste på väldigt länge. Topphumöret har väl hållt i sig, jag har  promenerat, jobbat, fotat, ätit och varit med mina fina bästa vänner ♥ Att det är tre dagar skola och fem dagar ledigt är ännu en sak att vara lycklig över.


hos viktor i fredags


"for as long as I've got you, I'll be alright"


du kan inte hantera en massa fritidsintressen


Fika på opalen med två av de bästa tjejorna i världen efter skolan. Laddade upp inför match med alvedon och allergitabletter som inget av det hjälpte särskillt mycket. Matchen gick åt fanders och jag konstaterade att jag hatar allergier, astma, dålig kondis och benhinneinflammation. Bättre lycka nästa gång, som blir nästa helg både fredag och söndag.

drar väl en dagens outfitHoodie - Weekday | Jeans - Nelly | Stövlar/Boots - Jeffrey Campbell


,


i ett land där inget är nånting


albus, rose, hugo och lily skrattade


Lite Sh'bam, styrke, god middag, cykeltur, harry potter och skola, fast i en annan ordning. :P flogpnatt

Maj 1, 2012

En sån här kväll när jag borde städa iordning min helt kaosade garderob försvinner orken innan den hinner komma. Så gör sånt som jag är på bra, sitta invirad i en filt, lyssna på soundtracken till bästa Harry Potter, glo i taket och försöka att inte tänka. Överväger att göra lite marängswiss... hade vart bra avslut på långhelgen.

RSS 2.0